Dejt

God morgon alles!
Jag väntar på en frukost dejt med anton.
Färska frallor står på menyn...göttgöttgött.

Guld att ha en pojkvän som tränar på ett gym precis där man bor! :)



Hjälp.

Jag har panik. Mina bröst växer och jag varken vill eller tänker tolerera detta!
Jag har alltid haft små bröst och jag tycker att det har varit himla skönt och fint.
Jag gillar inte stora bröst..tycker det är ganska osmakligt (i alla fall från min ögonvinkel och ned!)
På riktigt, sluta växa.. mitt psyke är inte tillräckligt starkt!

It's a hard work.

Idag har jag hunnit med mycket.. hittills. Kan se lite ut för omvärlden men jag vet att jag i dag åstadkommit mer än vad jag har gjort på länge. Jag håller på att styra upp i min hjärnbas/arkiv. Det är mycket som ska fixas. Många punkter som ska bli avbockade. Ni förstår, jag är en person som samlar o samlar o samlar massa viktiga saker och saker jag måste göra i huvudet. Detta kan bli väldigt jobbigt och ibland förvirrande när jag glömmer bort någon av det viktiga punkterna.
Det är lätt att vara efterklok och säga men varför gjorde du inte sakerna på en gång?
Mitt svar är helt enkelt - jag är inte sådan som person. Jag har inte kommit på ett fungerande system för mig än. Det kanske jag ska göra nu när jag har rensat ut och bockat av.  Vi får helt enkelt se..ingen stress.

Nu har jag iaf tre fina mappar där jag sorterar mina "problem"
En mapp med avklarat men ack så viktig information. 
En mapp med nyinkomna och ska göras information.
En mapp med rolig information som jag inte vet vart det ska placeras ännu.
Låter det bra?
Det känns bra.. :) 

I dag gjorde jag ett quiz på fejjan :
Fanny took the when will you get married? quiz and the result is 20

wow you are getting married very soon


GÖTT :)

Bröllop i Skåne nalkas.


Bröllop om två veckor och då ska det visas hud. I dagsläget har jag ett vitt ansikte, en vit hals, vita axlar, armar, bröst, rygg, mage, händer, lår och två kritvita lurviga stolpar som kallas ben. Dessa två sitter på två stackars skruppliga fötter som inte sett sol på väldigt väldigt länge.


sol i sinne, brun inne  -Fanny af Vito.

Onödig uppdatering

Vid förra inlägget var det en långhelg som låg framför oss. PÅSK.
Hur firades detta då o vad har jag gjort sen dess?

Skärtorsdagen "firades" med att jobba i Globen city med ett barnevent  (som det så fint heter..) Tävlingar, påskpyssel och påskkärringsförvandling  stod i fokus och jag var där för att agera en tredjedel av arbetslaget. Det var helt ok..man behöver ju pengarna liksom! På kvällen gick vi tre som jobbat ut och käkade på Vapiano i gamla stan. (farsans favorit restaurang här i sthlm, dock i ny stadstel.)  

Långfredagen blev det jobb på cafét. Det var verkligen en toklång dag och väldigt mkt att göra. För att inte glömma bort vad denna dag handlade om hade jag målat ett litet kors på min hand som jag såg hela tiden då jag gjorde kaffe. Kan tyckas fåningt, men så är jag.. "jesus älskande" :)
Efter jobbet fick jag ett underbart samtal av Hjorthen att hennes familj (som var på besök) ville bjuda mig på middag hemma.. tack jesus vad gött! Ugnsstekt lax med krämig potatismos med en sagolik sås till!! yes.
Resten av kvällen bestod av packning o tv.

Påskdagen, fantastiskt väder= fantastiskt mkt att göra på cafét! Jobbade dock bara till 4 denna dag för jag och Anton skulle ta bilen ned till Wolfisland. (Anton fick ett påskkort av mig där det stod "ville bara önska dig en färgsprakande påsk" o så var det en tupp med riktiga fjädrar och tre hönor..jag hade gjort det själv, nästan. Han ryckte lite på mungipan o så tack, givetvis av artighet.)  :)
under resansgång fick jag ett telefonsamtal av farsan som frågade vart vi var, när vi kom hem osv. Mitt i allt så viskar han :

-Ska jag säga att det blir mat?"...... vanlig röst ..Det blir mat när ni kommer fram!
....????...va?...
- Pappa varför viskar du först och sen säger du att det blir mat när vi kommer fram? Jag hörde ju att du viskade..
- Eh..skratt.. Jag trodde mamma ville att det skulle bli en överraskning.
- jaha..oj.
-hej då.

Jag fatta ingenting, vi brukar alltid äta när vi kommer hem till mamma o pappa. Anton tyckte också att det var konstigt men att det måste vara en påskmiddag.. 
När vi kom hem var det taccos....SURPRISE!!!!!  ?
Mamma var lite generad över pappas samtal med mig o sa att hon aldrig sagt att det skulle va en överraskning! Pappa blev antagligen så till sig själv över taccos att ja.. jag vet inte?

Påskdagen. Möte a la påskdagen med "händer fulla av blommor" o allt det där. BRA.
Kytte knas full som ett as fyllde 25 så det blev ett litet kalajs hemma hos mamma o pappa.

Annandagpåsk. Överby och sen lite middag med familjen innan jag och Anton drog vidare till nästa anhalt -MARIESTAD.
Där hos Antons föräldrar blev det mer mat (lamm) Antons brorsa från Helsingborg med fru o barn kom och det blev en kväll full med babbel och jag lyssnade :)

Tisdag. Begravning för Antons faster Ulla som dog för 3 veckor sedan. Jag följde inte med utan var barnvakt åt antons brorsbarn hela dagen -Ville 7 månader. Han är gullig på alla sätt och vis, men så sjukt bestämt. Vi skulle sitta brevid varandra hela tiden annars blev han arg på mig!  
Efter begravning lite mat och promenad begav vi oss upp till Sthlm igen.

Onsdag 05.00 -Jag går upp och spyr.
Detta håller på hela dagen sen. Sova, Bajsa, spy, sova, bajsa, spy .....on and on.

Torsdag var jag helt väck. Magen gick in istället för ut och jag var för yr för att stå upp.

Fredag, here I am. Fortfarande ingen matlust men uppe och på fötter, gått lite på stan, träffat hjorthen och i kväll ska det bli lite hang out i kungsan.

HELGEN - Jobb





hurra Hurra HURRA

Sitter med nariga, fuktskadade händer. Nagelbanden är sådär fint uppfläkta, det som är varje kvinnas dröm..

Det är obehagligt med torra händer men det är skönt att veta vad det beror på. STÄDNING. Jag har sysselsatt mig hela förmiddagen med städning av olika slag och hör : JAG är ännu inte färdig! Det är en tillfredsställelse att städa, att se all skit omvandlas till slickbar yta. Jag är verkligen ingen att hurra för i städsammanhang, (för jag avskyr ju att städa)  men när jag väl är där och styr upp skiten då gör jag det med bravur - HURRA FANNY, HURRA!

Något som fascinerar mig när jag går runt och grejar, är att min sjukliga bacillskräck som jag hade när jag var liten, är som bortblåst. Visst finns det vissa saker som fortfarande är to much även för mig men inte alls som när jag var liten..
(Jag hade med mig egna bestick och tallrikar när vi åkte på semester..) Hurra -Det känns skönt faktiskt. En annan sak som jag också vill hurra för idag är att mitt hat för leverpastej som tynat bort och att jag idag med stor aptit kan trycka i mig små knäckebröd med ett tjockt lager pastej. HURRA, ingen järnbrist för mig.



PAUS


Kajplats 18.

I dag ska jag jobba 9-18. Jag ska vara tacksam.. JAG är TACKSAM- tack gud!
strandvägen here I come.

miss workey.

 I dag har jag haft en mer händelserik dag än i går.
Jag vaknade med att det utspelade sig ett krig i min kropp (bara det)
Jag drog till Nompa på Gärdet och fick i mig en sagolik grönsakssoppa och nybakat bröd! (Engelska pumor kan!)
Hade fått ett jobb av Urban. Han har verkligen hakat upp sig på att jag är eller bör bli fotograf. Detta utspelade sig på Stadsteatern. (Berättar mer om detta senare.)
Nu ska jag iväg på ett möte inför eventet i Globen nästa vecka som jag ska vara med och ordna. (Finns inte så mycket mer att säga om det, barn och påskpyssel typ..)

Landar en stund hemma nu och njuter av min dag. Jag älskar när det händer grejer.  Jag älskar när jag inte sitter fast i lägenheten utan är ute och möter våren! "sol sol sol", "äntligen är våren här" , "jag har suttit ute hela dagen" !! hahahaha- vad underbart för er! Idag håller jag med:)

ciao.

Det droppar..

Den här dagen alltså.
Jag vaknade och trodde att det skulle bli en sån där härlig dag. Ni vet sitta ute i solen, dricka kaffe, njuta av livet och känna sig allmänt kreativ i själen. Det blev inte riktigt så.. nej, det blev sitta inne i soffan och muttra över allas status på facebook:
"Åh vilken härlig dag", "sol sol sol", "Har suttit ute i solen" ," Våren är här" osv... BLABLABLA, vad folk tjatar och njuter av den är "HÄRLIGA" dagen.. mutter mutter..

Nu kom Anton med chips och choklad.. HAPPY mensdag BABY!!

Home

Wish I were with you, but I couldn't stay
Every direction leads me away
Pray for tommorow, but for today
All I want is to be home

Stand in the mirror, you look the same
Just looking for shelter, from cold and the pain
Someone to cover safe from the rain
All I want is to home

Echoes and silence, patience and grace
All of these moments I'll never replace
No fear of my heart, absense of faith
All I want is to be home

All I want is to be home

People I've loved, I have no regrets
Some I remember, some I forget
Some of them living, some of them dead
All I want is to be home

 

Om jag skulle välja ett band att representera mig då är det FOO FIGHTERS. Jag lyssnar på dem jämt. I alla situationer och jag bara älskar det! :) 

 

 


RSS 2.0