Hälsningar från Västkusten

Att städa och plocka saker från en lägenhet som har så många rum och hemliga vrån gör en nästan knäpp i huvudet då det känns som att eländet aldrig slutar spotta saker. Men.. så går jag och plockar och muttrar och slänger ett öga på hyllan i hallen som jag glömt att damma... Jag hittar något där uppe, ett papper, en teckning...jag fattar inte riktigt först men det är tydligen mitt. Efter att ha vridit och vänt på det förstår jag att det är ett kuvert någon målat en teckning på och skrivit ett brev på insidan. Sedan har personen stämplat det och skickat det till mig "Fröken Fanny Karlsson". Jag skiner upp för det finns bara en människa i hela Sverige som detta brev kan vara ifrån.. mycket riktigt, avsändare : Ricardo Arturo Löfvenholm. :)
Att någon som jag bor med missat att lämna brevet till mig och i stället lagt det på hyllan kunde gjort mig irriterad vilken annan dag som helst, men just denna dag gör det mig ingenting! Jag kunde inte fått brevet på en bättre tidpunkt! Ricki.. 
Detta är det enda sätt vi har kontakt på..eller han har kontakt med mig på. Han skickar brev nu och då.. från lumpen, från plugget, från spanien, från soffan osv. Han skriver inte jätte mycket, bara berättar hur han mår, vad som händer och saker han har tänkt på. Nu har jag fått hans adress, nu måste jag skriva tillbaka!
Det finns inget som går upp mot ett brev på posten!!
CIAO!
 

Flytta

Nu är det morgon och jag har den sista fredagen som boende på Birger Jarlsgatan framför mig.. 
Det känns så konstigt, verkligen jätte konstigt! Jag har snart bott här i 3 år och öster har ju liksom blivit mitt östermalm! Men Solna it is this weekend. Det kommer väl också duga även om jag föredrar att bo I sthlm... suck
Nu måste jag iaf packa, har sjukt mycket skräp som ska packas ned och flyttas. Men jag kommer tillbaka..det gör jag! :)

Swan Lee

Denna kvinna är bland de snyggaste jag vet! Jag vill alltid bli brunett och klippa lugg när jag ser henne!
(Så när jag får mina infall vet ni vem det beror på...)
Grym sångerska är hon också ... Mi lajki!!

Swan Lee

Swan Lee

Good night.

September 23
 
  If ye then be risen with Christ, seek those things which are above . . .  
  Colossians 3:1  
 
The only people who are truly happy on earth are those whose hearts are in heaven. 

Peter John came into the kitchen this morning whistling and smiling. ‘Sixteen more days, Dad,’ he said. Sixteen more days until graduation, and he’s through with high school. He sees the finish line. Consequently, it causes him to go through the last couple weeks of school whistling. 

I am thoroughly convinced from watching people and studying the Word that the people who are truly content are those who constantly realize that this world is not where it’s at. On the other hand, those who try to find happiness here are perpetually frustrated. The possessions they purchase are never quite what they were supposed to be. The relationships they form are never as satisfying as they thought they would be. The dreams they pursue are never as fulfilling as they hoped they would be. Nothing is ever quite right until we realize, ‘Hey, it’s not here!’

I believe this is why the Lord constantly tells us in the Word to set our hearts on things above. People are bogged down, with stomachs churning, brows furrowing, and hearts breaking because they are taking life on earth far too seriously. When a person finally understands heaven is where it’s at, he is free to enjoy life. It doesn’t matter where he lives, what he does vocationally, what kind of car he drives, bike he rides, or skates he gets around on. All of that is irrelevant because he sees the finish line — he realizes that graduation is only sixteen days away. Set your heart on things above. It’s a central message not only of Paul’s but also throughout all of Scripture. Live for heaven, and you’ll enjoy life.



www.joncourson.com

Så var det kväll igen då..

Nu är jag trött och jag orkar knappt skriva här. Jag har jobbat på mitt gamla jobb i dag (kors i taket) Det var jätte konstigt att vara tillbaka, även om jag bara var vikare. På något sätt kändes det som att tiden stått stilla sen februari och jag bara varit borta en vecka! Skillnaden denna gång var dock att jag kände mig så glad och att jag återigen fått tillbaka glädjen att jobba med barn. Sen bara känslan av att det var frivilligt att jobba... guld! :)
Men det som ändå var bäst idag, var den nya pojken från USa som jag inte träffat förut. Han var så söt och jag bara dog på hans engelska! :) Han påminde väldigt mycket om min kompis barn Seven, så honom har jag fått sakna mycket idag! (Gullungen som gjorde ett halsband till mig när jag var och hälsade på i USA)
Dagens puss till dig!
Vi var lite småkära i bilen påväg till playan.
Första dagen vi träffade varandra... ...han gav mig en blomma!
En kväll satt han och jobbade med något i ett hörn... ett halsband till mig!

Jöback.

Det går en dokumentär om Pete på Svt nu. Han är skön, jag har alltid gillat honom!
Faktum är att jag nog gillat honom mer än man borde, när jag var liten.. haha
Jag minns när jag fick reda på att han var bög, jag blev sååå ledsen.. som att jag skulle haft en chans! Vad kan jag ha varit... 6 år? hahaha. Fy vad roligt egentligen. Det var även på den tiden som jag var kär i Alfred (kusin) och "Lasseman" i Arvingarna. Vad skönt att även jag växte upp! :)

KLÄDER!

Jag håller på att flyttstäda/packa. Just nu är det kläderna som ska sorteras: Använder, använder inte, kommer kanske använda, måste bara spara, skänka till second hand och sist SLÄNGAS!! På något vänster vill jag alltid hellre slänga kläderna än att ge bort dem.. ? Jag tror det är känslan av att någon annan ska packa upp mina kläder och tänka "vad hände här?" Skit töntigt är det och jag tycker så klart att det är awsome att mina fula kläder kan hängas upp på en galge och få en prislapp på sig igen... verkligen awsome, men ändå.... ... jag är så sentimental. Slänger jag dem finns det ingen återvändo och jag kan glömma dem. Att skänka dem gör det jobbigt för mina tankar som den närmsta tiden kommer fantisera om vilken typ av människor som kommer vilja köpa mina kläder. Hade jag känt de männsikorna kunde de ha fått dem, nu måste de köpa! Jaja...pengarna går ju till välgörenhet och det hurrar jag högt för. Jag älskar välgörenhet.. jag gör verkligen det! Jag skickar pengar lite hit o dit, jag har ökat kostnaderna för mitt fadderbarn och jag surar nu när jag är arbetslös för att jag inte kan betala futtiga 300 kronor så att en flicka i bergen (inte Halleberg ) kan gå i skola ett helt år... .... 
Kanske ska bli ambassadör som Micke... :)
ciao (som min nya italienska vän Enrico alltid säger)

Jag vill pussa på dig nu!!!!

DINO
Han e så god och man vill ju inget annat än att pussa på hela honom.
Nu är han stor, lika gosig och har världens härligaste personlighet!
(Hanna ser hårlös ut i bakgrunden)

Tisdag o morgon.

God morgon!
I dag är jag trött. Jag och Anton satt uppe till 12 och bara pratade igår -Kvalitets tid. Jag är ju en riktig kvällsmänniska och älskar att få sitta uppe sent och bara prata. Inte "mysprata" utan prata. Prata om viktiga saker, roliga saker, intressanta saker osv. Anton är väldigt kvällstrött så det blir inte så ofta uppe-sittar-kväll..  men igår hade han varit i Gbg över dagen och kanske fått ny energi (vad vet jag) för han skrattade och pratade utan dess like och det fanns inte en glimt i hans ögon som sa "jag är trött" . Det är sådana småsaker som gör mig glad och tacksam.  Men idag är jag trött.. det finns baksida med allt! :)
Kista nästa. Måste hämta min mobilladdare.. orka!
Sen vet bara Gud vart denna dagen bär... ..

Jag är kär i killen med mössan!


HanaLee and me


Man kan ju vara produktiv från soffan..

Ja det är verkligen sant.
Min dag har inte varit så aktiv, jag har inte ens på mig anständiga kläder (för sthlm iaf, haha)  men ändå har jag fått saker gjorda. Jag har tvättat o tvättat allt det som jag vill ska vara rent inför flytten dvs. allt, med undantag för alla mattor som jag har bokat in att tvätta på måndag (läs framförhållning) Jag har skickat iväg ett jobbmail, jag har pluggat inför högskoleprovet, jag har lejt två jobhunters, jag har kollat upp komvux, jag har snackat med tobbe, simon och benne ( benne fick lite av min tvätt-tid) Jag har sett "svenska hollywoodfruar" och faktiskt sminkat mig efter detta ( try to be a little bit posh..) 
Nu ska jag laga mat och njuta av min framgång... ... ...
IDOL IKVÄLL!!!! :) 

RSS 2.0