Bohemian lifestyle

Jag njuter!
Både Anton och jag är hemma ikväll och har inget att fixa och göra. Vi bara ÄR.
Vi lyssnar på Muse, dricker kaffe o cola. Anton läser en tidning om historiska saker och jag fortsatte måla på min Dali-tavla som har varit halvfärdig i typ ett halvår.. Dock har jag förstört den nu, så för ett ögonblick tappade jag all behärskning och kastade stafflit i golvet (moget) men nu har jag återfått lugnet igen och målar mina naglar istället!
I helgen var jag på nya fotografiska museet och det var helt fantastiskt! Jag kom på mig själv att bli rörd och lite tårögd vid flertal stunder. Lennart Nilsson, Annie Leibovitz och Vee Spears var fotograferna som öppnade med sina fotografier. Lennart Nilsson är ju Lennart Nilsson och detsamma gäller ju Annie Leibovitz. Vee Spears var ny för mig men hon imponerade, trots att vissa av hennes motiv kunde vara lite läskiga.
Jag ska tillbaka nu i veckan och köpa en stor affisch med ett av hennes motiv som ni kan se längst ned på sidan! Sjukt snygg!
Lennart Nilsson
Annie Leibovitz
Vee Spears

Helg.

Lördagsmorgon här i Solna.
Jag tar det lugnt idag. Äter frukost, lyssnar på radion (det diskuteras om dokusåpa) läser mina favorit bloggar
och tänker vad som ska bli nästa steg den här dagen..
Igår efter jobbet mötte jag upp Hannah och André för att kolla in Jens Assurs utställning på Kulturhuset.
Johan stahre jobbar som hans assistent eller lärling (minns inte riktigt) så det var roligt att se vad de har hållt på med efter alla dessa helger som tillbringats i Bollstad..Bollnäs.. ?
Häftig utställning iaf och jag tänker att jag kanske ska gå dit en annan dag när det inte är lika mycket folk och jag inte är lika hungrig som jag var igår.
Vidare drog vi till Fridays och käkade. Anton anslöt sig och grym som jag är hade jag redan beställt in hans favorit mat! Poäng! Fridays har god mat men jag måste säga att om man äter där för ofta blir det mer som ett dyrt Mc´Donalds besök..
Vi satte oss ned på Wienerkonditoriet för att inta kaffe och studera människorna som passerade på Biblioteksgatan. Beige är verkligen en färg som dominerar..
Senare mötte jag upp lite andra vänner på s:t eriksplan. De satt och åt Tappas på ett väldigt mysigt ställe som jag får prova någon annan gång. Vi tog tuben till Sergelbiografen och fick de nedfällbara platserna när vi skulle njuta av den nya SATC-filmen.
Skiter verkligen i alla recensioner om hur dålig den var. Tycker man om Sex and the city så gör man. Visst den går ju inte att jämföra med första filmen o framförallt inte med serien. Men... still.
På pendeln hem mötte jag Jingo som vart på Mustasch på Grönan. Tydligen hade sångare gift sig under konserten och Urban hade agerat präst. Hade vart roligt att se, det var min och Antons B-plan för fredagkvällen men den behövdes ju inte användas.
Morsdag. Grattis!

Nymans lya

Sitter och väntar på att Anton ska komma hem. Har hjälpt honom att flytta sina sista saker från kista idag men sista vändan skulle han ta själv (thank you lord) Tycker dock synd om honom, han har flyttat så sjukt mycket sista tiden och hela tiden ska alla hans 1000 saker sorteras upp. Lägenheten här i Solna var trång innan så nu blir det väl att strukturera om ännu en gång..
Men wtf hellre ha Anton här än i Kistan.
(www.hemnet.se)
I morgon blir det fotovernissage och SATC 2 på kvällen!

Uppdatering- mycket har hänt sen sist.

Anton ville titta på kyrkan så vi övade lite poser utanför.

1 MAJ 2010 - en oförglömlig dag i våra liv. Vi satsade på glam möter maffia.
Bröllopsresa i Tunisien. Äntligen är det vi på riktigt!
Chubby <3 Baby

RSS 2.0